Bekendheid

Gepubliceerd door RosannevdVecht op

Beveiliging

Beveiliging

Tegenwoordig is het aantal bekende mensen flink toegenomen. Het gevolg hiervan is dat deze mensen niet meer normaal over straat kunnen lopen. In de meeste gevallen is de aandacht die ze krijgen positief. Er zijn echter ook een aantal bekendheden waarbij dit niet het geval is. Deze beroemdheden lopen op dan op straat en worden continu nagewezen, aangesproken en soms wel aangevallen. Het is tegenwoordig ook erg gemakkelijk om negatieve aandacht te krijgen. Je kan bijvoorbeeld een ruzietje hebben met iemand op straat en dit wordt dan al gefilmd. Het nadeel van zo’n filmpje is dat het de hele wereld over kan gaan, met gevolg miljoenen kijkers. Tussen deze kijkers heb je ook een aantal personen die haat naar diegene op het filmpje krijgen. Om die reden hebben sommige bekendheden persoonsbeveiliging.

Persoonsbeveiliging

Wat houdt het dan in, persoonsbeveiliging? Het woord zegt het eigenlijk al, de beveiliging van een persoon. Mocht het nou zo zijn dat jij bedreigd wordt dan kan het handig zijn om persoonsbeveiliging te krijgen. Persoonsbeveiliging komt niet alleen maar voor bij bekende mensen, er zijn namelijk ook een hoop onbekende mensen die hier gebruik van maken, denk hierbij aan mensen die grote bedrijven in het bezit hebben. Deze mensen beschikken vaak over een hoop geld en geld kan fijn zijn, maar kan ook zorgen voor een vermindering van de veiligheid. Om die reden nemen dan ook vaak rijke mensen persoonsbeveiliging.

Het prijskaartje van persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging kan zo gek gemaakt worden als jij zelf wilt. Je kan er namelijk voor kiezen om af en toe door een persoon beveiligd te worden, maar er zijn ook mensen die 24-7 meerdere mensen in dienst hebben om hun veiligheid te behouden. Naast dat er flink verschil zit in de hoeveelheid beveiliging ontstaat er ook een flink prijsverschil wanneer de kwaliteit van de beveiliging hoger is. Het is dan ook logisch dat mensen met veel militaire ervaring etc. vaak duurder zijn dan beveiliging die nog niet veel op hun cv hebben staan. Wanneer jij iemand bent die geen enorme bedreiging heeft is het logisch dat je een beveiliger in dienst neemt van een lagere classificering, maar mocht het nou zo zijn dat je echt gezocht wordt en er veel op het spel staat dan kan het noodzakelijk zijn om in zee te gaan met duurdere persoonsbeveiliging. Wanneer je genoeg geld hebt, is het natuurlijk ook niet erg als hier een klein percentage verloren gaat naar jouw persoonlijke beveiliging lijkt me.

Categorieën: Beveiliging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *